Zoneterapi

Skab balance og velvære i kroppen.

Igennem Zoneterapi vil du få rettet op på dine fysiske ubalancer, så som:

 • Fordøjelsesproblemer
 • Luftvejslidelser
 • Kredsløbsproblemer
 • Urinvejslidelser
 • Rygproblemer
 • Betændelsestilstande
 • Allergier
 • Maveproblemer
 • Hovedpine
 • Øreproblemer
 • Kolik
 • Osv.

Selve Zoneterapien foregår ved at massere bestemte punkter under fødderne, som relaterer til dine ubalancer. Før hver behandling vil du få en rygstrækker (rygmassage), som løsner op for dine meridianer (energibaner der er i kroppen).

Alt efter hvad du har brug for, og hvad du har lyst til, og hvor ubalancerne er,vil jeg supplere behandlingerne med elektroterapi, øreakupunktur, akupressur eller åndedrætsterapi.

Ønsker du at forebygge ubalancer eller blot at rense din krop for affaldsstoffer, er Zoneterapi en god behandlingsform.

Forholdsregler vedr. Coronavirus

Zoneterapi betyder berøring og relativ tæt kontakt. Og som behandler tager jeg mine forholdsregler med at vaske hænder med sæbe, før og efter hver behandling, efterfuldt med håndsprit.

Hvis jeg skulle få virus symtomer, vil jeg aflyse behandlingen, så du behøver ikke at bekymre dig, og ønsker du at jeg bærer mundmaske under behandlingen, gør jeg selvfølgelig det.

HUSK at styrke di immunsystem ved rigelig søvn, sund kost og masser af frisk luft. Og en zoneterapi behandling vil også styrke dit immunsystem. H

Rygestop:

Ønsker du at stoppe med rygning kan du ved hjælp af Zoneterapi, øreakupunktur og elektroterapi

Jeg er RAB medlem, hvilket betyder at hvis du er medlem af sygesikring Danmark, vil du kunne få tilskud til dine Zoneterapi behandlinger.

Pris: kr.: 525,00 pr. session ( 50 min.)

 

Udtalelse v/ Henrik Landgreen

 Mine høfebersymptomer er næsten væk, helt uden brug af medicin. 

Siden jeg begyndte at få Zoneterapi for ca. 10 år siden, har jeg kunnet nyde duften af forår, sidde på terrassen med familien om sommeren og gå ture i naturen, uden at have problemer med høfeberen.

Jeg har ellers lidt af overfølsomhed overfor pollen fra Birk og andre græsarter, og været begrænset af det, hele den dejlige varme sæson. Det var til irriation for både mig og familien, at jeg havde problemer med at deltage i Sct. Hans, eller køre med åbne vinduer i bilen om sommeren.

Jeg har fået alle mulige behandlinger i det ordinære behandlingssystem, lige siden jeg var en lille dreng. Med tiden nåede jeg frem til, at en kombination af piller, næsespray, mundspray og øjendråber, kunne holde symptomerne så langt nede, at jeg kunne passe mit job osv., men udendørs aktiviteter fungerede ikke uden jeg fik anfald. Ulempen ved medicinen var at jeg blev sløv og uoplagt, og grundirritationen af høfeberpåvirkningen var der også stadigvæk.

Nu efter jeg har fået zoneterapi af Anita Juhl, har jeg kun oplevet at tage øjendråber nogle få gange hvor pollentallet har været i top, og de er ikke sløvende eller belastende for kroppen. Det er en fantastisk oplevelse at få sommeren tilbage, som noget jeg kan nyde igen.