Åndedrætsterapi – Indre transformation

Med Åndedrætsterapi kan du ikke alene give liv til alle dine celler i kroppen og udskille affaldsstoffer. Du kan skabe en dyb forbindelse til din krop og komme i kontakt med fortrængte følelser, negative overbevisninger, angst, stress og traumer, der begrænser dig.

Alt sammen lagret i din krop, som du nu får mulighed for at kikke på og transformere til kærlighed, frihed og accept af dig.

Åndedrætsteknikker er gennem flere tusind år blevet brugt som et redskab til at opnå spirituel opvågning og healing. Med rødder i Østens spirituelle praksisser, som Yoga, Thai Chi og Budismen handler Åndedrætsterapi, om at blive mere bevidst, Lære sig selv at kende og opnå indre fred og glæde.

Selve sessionen varer 2 timer, hvor den første halve time er samtaleterapi. Derefter åndedrætsterapi, hvor du støttes i at bruge en bevidst sammenhængende vejrtrækning, samtidig med at du giver plads i kroppen til alle de følelser og fornemmelser der kommer op, så du efterfølgende kan give slip på dem. Efter 45 min sammenhængende vejrtrækning ligger du og integrere oplevelsen. Du vil få affirmationer (positive sætninger) med hjem og arbejde med indtil næste session.

Du vil efter sessionen få mere ro i kroppen og være mere nærværende.

Åndedrætsterapi er godt til dig der: –Gerne vil udvikle dig og have mere glæde/ kærlighed ind i dit liv. – Gerne vil have mere selvtillid/selvværd – Gerne vil være mere nærværende og årvågen overfor dine behov -Gerne vil tro på at det du mærker og føler er rigtig -Gerne vil være skaberen i dit liv.

Pris: kr. 950,00 pr. session ( 2 timer)

Åndedrætsterapi kan med fordel kombineres med massage, da det kobler psyke og krop sammen og giver en fuld holistisk behandling.

 

Forholdsregler vedr. Coronavirus:

Da åndedrætsterapi betyder tæt kontakt tager jeg forholdsregler og vasker hænder med sæbe før og efter behandling, og ønsker du det :  tager jeg gerne mundmaske på. 

Hvis jeg skulle få virus symtomer, aflyser jeg selvfølgelig behandlingen, så du behøver ikke bekymre dig med at komme. 

HUSK : at styrke dit immumsystem med rigelig søvn, sund mad, gode omega 3 olier og ud i den friske luft og at få en behandling styrker også.