Malerier – Intuitiv Oliemaling

Nyd at udtrykke dig kunsternerisk.

Jeg maler intuitive billeder, hvilket vil sige at jeg vælger mine farver, men jeg ved aldrig hvad motivet bliver, før jeg er færdig med billedet.

Jeg ladet farverne og min intuition vise mig vejen.

Jeg udstiller og sælger mine billeder. Alle billederne her på siden er udsnit af mine malerier – Du kan se flere billeder i galleriet

Personlige billeder

Ønsker du at få dit helt personlige billede, kan du få det her. Det eneste jeg skal vide er, hvilke farver du ønsker, hvilken ynglings musik du har, samt et billede af dig. Så vil jeg via min intuition og clairvoyante evner male dit billede. Du vil sammen med billedet få et brev, hvori alle de beskeder der er komme til mig under udførelse af billedet, samt en tolkning af billedet.

Pris: kr. 3.500,-

Kurser i intuitiv oliemaling

Jeg holder kurser i intuitiv oliemaling, som jeg kombinerer med åndedrætsterapi, dvs. du maler den første dag, laver åndedrætsterapi anden dag og maler igen tredje dag. På den måde er der en personlig udvikling, hvor du kommer tættere på dit kreative indre barn, og får det til at udfolde sig endnu mere. Kurset er et udviklingskursus, hvor du kan udvikle dig personligt via dine kreative evner. Du behøver ikke at kunne male i forvejen, men det er en fordel at have deltaget på et 1-dagskursus, hvor du lærer teknikken med intuitiv oliemaling.