Anita E. Juhl

Jeg hedder Anita E. Juhl, er født i 1954 og er uddannet pædagog fra 1980, og arbejdede i dag – og døgninstitutioner, indtil jeg startede min klinik op i 1999.

Grunden til at jeg blev terapeut, var at jeg tog Åndedrætsterapi uddannelser, hvor der skete store transformationer inden i mig. Jeg begyndte at tro på mit indre lys og urkraft ,og derigennem troen på at jeg kunne skabe det jeg gerne ville. Og min drøm var at give andre mulighed for at skabe lige så store transformationer som jeg havde gjort. Derfor har jeg skabt min klinik, hvor jeg praktiserer:

Zoneterapi

Uddanne fra Zoneterapeutskolen, Gl. Kongevej i København, og jeg er RAB medlem, hvilket giver dig ret til at få tilskud fra sygesikring Danmark

Åndedrætsterapi
Jeg er uddannet Source Åndedrætsterapeut, hos Binnie A Dansby. Jeg blev uddannet i 1998 og har siden arbejdet med åndedrætsterapi både i grupper og individuelt. Endvidere har jeg også undervist på åndedrætsterapiskolen
Fysigurisk Massage

Uddannet på Skolen For Kropsbehandling i Lyngby, og godkendt RAB massør

Intuitiv kunstner

Hannibal Månes malerskole i København

Introduktion om Åndedrætsterapi .

Jeg holder workshop hver anden måden – en fordybelsesdag hvor vi bevidst arbejder med åndedrættet, og mærker vores krop og alle de følelser og fornemmelser der er – og vi giver plads til dem, så du bliver mere nærværende overfor din krop. Åndedrættet er en af de vigtigste funktioner som er i kroppen og som kører helt automatisk, men også noget du kan arbejde med bevidst.

Fyraftensmeditation

Guidet meditationer med brug af det bevidste åndedræt.

Malerkurser
Jeg holder kurser i intuitiv oliemaling. Både 1-dags kurser og weekendkurser, som bliver kombineret med Åndedrætsterapi. se mere under kurser og workshop