Massage

Hvorfor lide – når du kan få det bedre?

Massage er en gammel og velkendt metode til at behandle spændinger i musklerne. Fysiurgisk massage,tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning og virker smertelindrende og udrensende på spændte og ømme muskler, samt myoser.

Jeg supplerer massagen med triggerpunkt behandling, som er et konstant tryk på ømme steder i musklen, og som suppleres med brug af åndedrættet, så spændingen /myosen slipper.

Jeg supplerer også massagen med faciefrigørelse, som er meget blide stræk af muskel hinderne, hvor der sidder en masse nerver, og har en meget stor effekt.

Massagen er effektiv ved:

Arbejdsbelastninger; spændte nakke-og skulder, hovedpine, museskader, tennisalbue osv.
Stress og åndedrætsproblemer
Sportsskader
Pris:

25 min. 375,00 kr.

50 min .625,00 kr.

80 min. 875,000 kr.
Massage kan med fordel kombineres med Åndedrætsterapi, da det kobler psyke og krop sammen og giver en fuld hollistisk behandling.

 

Forholdsregler vedr. Coronavirus:

Fysiurgisk massage betyder berøring og relativ tæt kontakt. Og som behandler tager jeg mine forholdsregler med at vaske hænder med sæbe før og efter behandlingerne efterfulgt af håndsprit. Ligeledes vil jeg overholde sundhedsstyrelsens retningslinier.

Skulle jeg får  virus symtomer, vil jeg selvfølgelig aflyse mine behandlinger. Så du kan trygt komme hvis du intet har hørt.

Husk at styrke dit immunsysten ved en god natsøvn, sund kost, masser af frisk luft og gode vitaminer. Og så vil en kropsbehandling også styrke.