Åndedrætsterapi i varmt vand d. 17.-19. marts 2023

  Er det nu du skal opleve åndedrætsterapi i varmt vand? Så kom med på den her weekend, som jeg tilbyder sammen med Tone Marstrand i Huset Sanitas d. 17.-19. marts 2023

Åndedrætsterapi i varmt vand er en unik og helende proces. At blive holdt i det varme vand omgivet af kærlig støtte er en kraftfuld oplevelse, der hjælper dig til at slippe spændinger og blokeringer, så din livskraft får plads til at flyde. Gamle begrænsende tanker kan erstattes af nye erkendelser og indsigter.
Du vil på selve weekenden være i en lille gruppe, hvor delinger, samtaler, meditation og åndedrætsterapisessioner er det primære. Du vil opleve at blive støttet kærligt, nærværende og omsorgsfuldt, uanset hvad du bringer op. Så du kan trygt give slip og bare nyde at være dig.
Tid & sted:
Dato: d. 17.-19. marts 2023
Fredag kl.16.30-20.30, Lørdag kl. 9-18, Søndag kl.10-13
Weekenden holdes i Huset Sanitas, Nordre Jernbanevej 16A, 3400 Hillerød
 Der er begrænsede pladser.
Tilmelding & pris: 2300,00 kr.      betales til Anita på mobilepay på 23280788.
 Der er vand, kaffe og te, frugt og snacks inkluderet i prisen i hele weekenden. Tilmeld dig, ved at ringe, sms’e eller maile til en af os. Du er naturligvis også velkommen at tage kontakt for lige at høre lidt mere:
Anita: tlf. 23280788 eller mail: husetsanitas@gmail.com eller
Tone: tlf. 28835076 eller mail: tonemarstrand@gmail.com.
Vi glæder os til at se dig til en kærlig og forløsende weekend. 

 

 

         

 

       

 

 

 

 Intro. til SOURCE åndedrætsterapi

    9 . november kl. 17.30-21 

Er du nysgerrig på, hvad det bevidste åndedræt er, og hvad det kan give dig? Og vil du gerne blive bedre til at slippe stress og uro og mærke din krop? Så er denne aften noget for dig.

Det bevidste åndedræt er en blid og nænsom form for åndedrætsterapi, hvor du med åndedrættet hjælper din opmærksomhed og energi tilbage til os selv- ned i kroppen.

Gennem åndedrættet kan du få kontakt til overbevisninger, du fortæller dig selv hver dag – både dem der gør dig godt, og dem der måske er tid til at sige farvel til. Og når du slipper de gamle begrænsende overbevisninger, får du adgang til større frihed, kærlighed og kan give dig selv plads til at være i verden på en ny måde.

Rent fysisk vil du opleve at SOURCE åndedrættet giver ny energi og vitalitet i kroppen – helt enkelt fordi du tager næring ind og slipper affaldsstoffer.

På aftenen vil vi fortælle om SOURCE åndedrætsterapi, der vil være nænsom musik, guidet meditation, og en åndedrætssession. Vi serverer snack, kaffe, the og vand i pausen

Facilitatorer: Åndedræts-og zoneterapeut Anita E. Juhl & Åndedrætsterapeut og cand. mag. Tone Marstrand

Pris: 200,00 kr.

Tilmelding: Tone Marstal